POPGUNNN naar Paaspop 2018

POPGUNNN naar Paaspop 2018

20 februari 2018,   By ,   0 Comments
Paaspop 2018 komt eraan en POPGUNNN is erbij! Zaterdag 31 maart zal de coverband de allervetste dance, rock en hiphop tracks door de speakers knallen op stage Loco Royale. Zo sta je het ene moment nog te hakken, zo sta je even later te doen alsof je luchtgitaar kan spelen. POPGUNNN houdt het retestrak maar is ook af en toe lekker fout. Dat wordt hit na hit afvinken!

 

Paaspop 2018 is de 43e editie van het festival in Schijndel. Al sinds 1974 is het een van de grote openers van het Nederlandse festivalseizoen met meer dan 175 acts uit binnen- en buitenland. 3 dagen vol entertainment & amazement! Tijdens een weekendje Paaspop hoef je dus je niet te vervelen: het festival biedt een podium voor theater, muziek en stand-up comedy, maar ook voor literatuur en straatartiesten. Daarnaast kun je er genieten van een heuse food line-up.

Naast POPGUNNN zullen onder andere de volgende artiesten optreden op het festival: Nothing but Thieves, Iggy Pop, Fatboy Slim, Bastille, Dotan, DeWolff, De Jeugd van Tegenwoordig, Guus Meeuwis, Fritz Kalkbrenner, The Dirty Daddies en The Partysquad.

Ticket scoren of meer informatie over Paaspop? Klik dan hier. Tip: wees er als de wiedeweerga bij. De vorige editie was binnen no time uitverkocht!

DATUM EN TIJD
30/31 maart – 1 april 2018
Vrijdag 15.00-01.00
Zaterdag 13.30-02.00
Zondag 12.00-01.00

POPGUNNN

POPGUNNN is in 2015 vertrokken uit de startblokken en is inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest. Waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90’s act ‘2Unlimited’ was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerdere 90’s Festivals in Scandinavië.

Klik hier voor meer informatie over POPGUNNN of neem contact met ons op.

Lees ook: