Over ons

Wie wij zijn

Al meer dan 15 jaar adviseren wij onze (vaste) opdrachtgevers bij het vinden van de juiste artiesten en bands voor alle denkbare feesten en evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, festival, privéfeest, sportevenement of studentenfeest, wij vinden altijd de artiesten en bands die aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers tevreden zijn. Om die reden werken wij enkel met professionele bands en artiesten en met onze vaste partners. Op deze manier ben je verzekerd van een vlekkeloos verloop van jouw feest/evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!


ARTIESTEN BOEKEN BIJ ARTIST CAPITOL

Meedenken met onze klanten, dát vinden wij belangrijk.

Met een artiest op het podium wordt jouw evenement of feest gegarandeerd een succes. Voor je bruiloft of bedrijfsfeest boek je een allround coverband, zoals The Tour, The Rich and Famous, O’nine of The Brat Pack. Ben je op zoek naar een band voor een festival, kermis of feesttent? Boek dan bijvoorbeeld de band POPGUNNN of DJ act Funky Risotto en iedereen gaat gegarandeerd los. Onze high end acts The Triplicats en The Roaring Jazz Quartet doen het altijd goed op elk soort evenement. DJ Miss Brown maakt van ieder evenement één groot feest. Je kunt bij ons ook dj’s boeken in combinatie met live muzikanten zoals een percussionist, saxofonist of een MC.

Weet je niet welke act het beste past bij jouw evenement? Neem een kijkje tussen onze artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

We Love Our work …

241


Professionele Artiesten

15


Jaar ervaring

9,5


Gemiddelde klantenbeoordeling

359


Kantoor Pizza’s