Coverband Trots in de spotlight

Coverband Trots in de spotlight

28 februari 2018,   By ,   0 Comments

We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat coverband Trots in de spotlight. Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring, met verrassende nummers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Een optreden van Trots betekent meezingen, dansen, feesten, springen en genieten van een band die muziek maakt met veel 4 stemmige zang.

Kunnen jullie je in het kort voorstellen?

Wij zijn Trots! We maken van elk optreden een onvergetelijke feest met veel nieuwe nummers, afgewisseld met klassiekers. Altijd vol hits en up-to-date! Het publiek krijgt geen tijd om pauze te nemen en dansen, springen, genieten en zingen mee. Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, Kensington, Ed Sheeran, Nielson, Robin Thicke, Pharell, Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Michael Jackson, Robbie Williams, Doe maar, Bob Marley en meer…

Hoe is de groep ontstaan?

De band is een tijd terug ontstaan als schoolband. Eerst speelden we alleen maar Nederlandse covers. Na een tijd eigen werk te hebben gemaakt, is de huidige vorm van de band ontstaan (een coverband, red.) waarmee we nu al jaren de podia van Nederland onveilig maken. Met het eigen werk hebben we overigens in de Mega Top 100 gestaan, toffe optredens gedaan bij radiostations zoals 3FM en waren we te zien op MTV en TMF.

Waar komt de naam Trots vandaan?

De naam is ooit verzonnen toen de band Nederlandstalige nummers speelde. Omdat de naam zo mooi past bij ons als band hebben we deze gehouden en gebruiken we die nog steeds!

Wie zijn jullie muzikale helden? Door wie/wat zijn jullie muziek gaan maken?

Onze bandleden hebben heel verschillende muzikale helden. Van de Foo Fighters tot John Mayer en van The Beatles tot Bruno Mars. Dat maakt ook dat we ons fijn voelen bij heel veel verschillende muzieksoorten en we alles samen kunnen spelen.

Hoe lang bestaat Trots?

De band bestaat ondertussen al zo’n twintig jaar. Maar wel in verschillende bezettingen en vormen, we veranderen continu en met de tijd mee.

Welke muziekstijlen spelen jullie?

We spelen een mix van rock en pop, met vooral veel nieuwe nummers. We houden er niet van om heel lang hetzelfde te spelen, dus we vernieuwen continue. Dat houdt het fris voor het publiek en de band.

Hoe stellen jullie de repertoirelijst samen?

Voor een optreden stellen we een speellijst op. We voelen echter aan hoe het publiek op ons optreden en onze nummers reageert en passen daar het optreden op aan. Zo zorgen we er altijd voor dat de avond een topfeest wordt!

Coverband Trots spotlight optreden

Kunnen mensen jullie ook in combinatie met andere artiesten (bijvoorbeeld dj’s) boeken?

Trots is te boeken met een hele toffe dj! Naast dat Bart drumt in onze band, is hij onze dj. Hij heeft veel ervaring op grote en kleine podia. Bart is een allround dj die overal in te zetten is.

Spelen jullie door heel Nederland en ook daarbuiten?

We spelen door heel Nederland. Ook treden we op in het buitenland en zouden we dat graag nog meer willen doen in de toekomst!

Hoe vaak treden jullie gemiddeld per jaar op?

We treden al jaren tussen de vijftig en zeventig keer per jaar op; meerdere keren per week. Met name in de zomer is het altijd heerlijk druk en erg tof om dit werk te doen!

Op wat voor feesten/evenementen spelen jullie zoal?

Door onze bezetting van vier personen zijn we op allerlei gelegenheden inzetbaar. Uiteraard worden we erg blij van de buitenoptredens en feesttenten waar we spelen, maar ook op de kleinere feesten zorgen we er altijd voor dat het een topfeest wordt!

Met wie heb jullie onder andere opgetreden?

Met name in onze eerste Nederlandstalige jaren hebben we met alle grote bands van Nederland het podium gedeeld, zoals De Dijk, BLØF, Kane, Van Dik Hout, etc..

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld of waar jullie de beste herinneringen aan hebben?

We spelen zo vaak dat het best lastig is om te kiezen. Een bijzondere en leuke avond is wel de Koningsnacht op de Platte Stenenbrug in Alkmaar, omdat het zo dichtbij huis is. Ook dit jaar staan we er weer en gaan we er wederom een onvergetelijk feest van maken.

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst met Trots?

Een mooie zomer vol leuke optreden staat weer voor de deur. Dan gaan we keihard knallen en er alles uit halen! Na de zomer gaan we opnieuw aan de slag om foto’s en een toffe video te maken, we zijn continue bezig met de band om te blijven vernieuwen.

Coverband Trots boeken spotlight optreden

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband Trots.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *