Coverband Vangrail in de spotlight

Coverband Vangrail in de spotlight

We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat coverband Vangrail in de spotlight. Vangrail timmerde al jaren aan de weg als coverband toen ze in 2006 werden ontdekt door platenmaatschappij Red Bullet. In 2015 won de liveband de award Populairste Band van Nederland. In hetzelfde jaar werden ze onderscheiden voor de single Ik Mis Je, welke op het aankomende album staat. Als verlengstuk van het eigen werk speelt de band covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze. Loepzuiver, strak, aanstekelijk en altijd met 100% energie.

Kunnen jullie de coverband Vangrail in maximaal vijf zinnen voorstellen?

We zijn de band Vangrail. De naam zegt het al, we zijn moeilijk in het gareel te houden en we Vangen iedereen met onze muziek. We bestaan uit vijf muzikanten: gitarist Dirk Lennart (bijnaam: DL), drums Sander (bijnaam: de Groot), zanger/Gitaar Raynaud (bijnaam: Ritsma), bas Jort (bijnaam: Landman) en toetsen Wiebe (bijnaam: Don’t stop).

Hoe lang bestaat de groep?

We bestaan ongeveer sinds 2004.

Hoe is de groep ontstaan?

Door mijn hart te volgen (aldus Raynaud) en dat is nog steeds zo.

Wie zijn jullie muzikale helden? Door wie/wat zijn jullie muziek gaan maken?

Muziek maken doe je niet van de ene op de andere dag. Ik denk wel dat voor een ieder van ons geldt dat we hier het meest gelukkig van worden. Het is namelijk heel belangrijk om iets te doen waar je heel blij van wordt; dat zouden we iedereen willen aanraden. Muzikale helden van ons zijn: Foo Fighters, Metallica, Ghost, Coldplay, Jackson Brown, U2, Tim Christensen, Eagles, The Killers, Police, Gun’s Roses…

Kunnen mensen jullie ook in combinatie met andere artiesten (bijvoorbeeld dj’s) boeken?

We hebben weleens een combi gedaan met een dj, tijdens festivals. Dat werkte heel goed, maar het is niet iets wat we wekelijks doen. Het is wel erg tof om eens een ‘muzikaal uitstapje’ te maken in die zin.

Welke muziekstijlen coverband Vangrail

We vinden het belangrijk dat we dit als band echt kunnen brengen en dat er niet van alles meeloopt om het over te brengen. We spelen dus hippe muziek op een manier dat we het als band kunnen waarmaken; zo kunnen we er zelf ook in geloven. Een goede vriend zei ooit tegen me dat ik bij mezelf moet blijven als ik muziek maak, want authentiek en oprecht zijn op het podium is van groot belang. Daarnaast hebben we in 2006 een platencontract getekend bij platenmaatschappij Red Bullet, onder andere bekend van het Goede Doel, Jeroen van der Boom, Golden Earring en Wolter Kroes. Onder dit label hebben we inmiddels twee albums en verschillende singles uitgebracht. We spelen tijdens onze shows naast alle covers ook een aantal eigen nummers die iedereen kan meezingen; dat is wel heel erg gaaf en geeft me soms kippenvel.

Hoe stellen jullie de nummers samen?

We kijken wat wij tof vinden en hoe we nummers (covers) zo kunnen spelen dat ze aansluiten bij ons als band, als dit niet mogelijk is, moeten we er ook niet aan beginnen. Maar negen van de 10 keer is dit geen probleem en maken we er altijd weer een muzikale uitdaging van. Het zorgt vaak voor muzikale discussies en dat is altijd wel weer mooi om mee te maken.

Spelen jullie door heel Nederland? Spelen jullie ook in het buitenland?

We spelen waar we geboekt worden. Als dat in Dubai is, gaan we daar naar toe en als dat in Val Thorens (waar we dit jaar nog stonden) is, zetten we daar ook een dikke show neer. We spelen dus ook buiten Nederland.

Hoe vaak treden jullie gemiddeld per jaar op?

We geven zo’n 100 tot 120 shows per jaar.

Op wat voor feesten/evenementen spelen jullie zoal?

We doen veel festivals en tentfeesten. Hier kunnen we dan flink uitpakken, maar ook bedrijfsfeesten en presentaties vinden we echt te gek. Verder zijn theaters en clubs heel gave plekken om te spelen, omdat het weer heel anders aanvliegen is.

Coverband Vangrail optreden band

Met wie hebben jullie onder andere opgetreden?

We hebben met verschillende orkesten gespeeld: het Noordpool Orkest, Kapel van de Koninklijke Luchtmacht en het Frysk Jeugdorkest. Echt een show samen met andere artiesten is er nog niet vaak van gekomen. We hebben wel kort met, Elske de Wall, Wolter Kroes, Brainpower, Niels Geuzenbroek en met vele anderen gespeeld. Maar dat was meer spontaan dan op die manier geboekt. Ondanks dat, wel heel tof om te doen.

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld?

Dat is heel moeilijk te zeggen, omdat voor ons iedere show weer een show is die we zo goed mogelijk willen neerzetten. We hebben onlangs AFAS gedaan dat was heel tof, maar Leiden (Leidens Ontzet) was ook heel gaaf. We speelden ook drie keer op de Vierdaagse in Nijmegen, dat waren ook hele toffe shows. Maar volgende week spelen we weer in Friesland en die week daarna ergens in de buurt van Tilburg en ook dat is weer heel gaaf.

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst met de coverband Vangrail?

We zijn altijd aan het schrijven naast onze huidige show en we willen natuurlijk nog eens een nationale dikke vette hit scoren en dat gaat ook gebeuren! Gezien de reacties en hoe we er in staan, is dat gewoon een feit.

Hebben jullie zelf nog iets wat jullie graag met ons (de lezers) willen delen?

Het is leuk om ons te volgen via Facebook en Instagram, ook omdat je dan iets meer te weten komt over wie we zijn en niet alleen maar ‘kijk eens wat een toffe show’; wie wie is, en dat maakt het wel leuk. Daarnaast hopen we jullie natuurlijk te begroeten bij een van onze shows.

Coverband Vangrail optreden afsluiting

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband Vangrail.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

 

DJ Mike Fire in de spotlight

We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat DJ Mike Fire in de spotlight. DJ Mike Fire is een ware allrounder! Met een mix van hits uit de jaren ’80 tot nu, variërend van blues en jazz tot funk en disco, en van soul en hiphop tot pop, rock en (techno) house. Hij is altijd in staat de muziek perfect af te stemmen op het publiek en maakt hij ieder feest gegarandeerd tot een succes.

Kan je je in maximaal vijf zinnen voorstellen?

Mijn naam is Mike Fire. Geboren in het jaar van de vuurdraak, 1976. Mijn lichte ogen en alles overstemmende lach trekken de aandacht. Mensen en omstandigheden aanvoelen en dat vertalen naar een (muzikale) uplifting sfeer is mijn unique selling point.

Hoe ben je als dj begonnen?

Het was 2001. Ik was hoofdbarkeeper in de ooit legendarische studentendiscotheek Dansen bij Jansen in Amsterdam. Uit liefde voor muziek en de behoefte aan iets nieuws ging ik daar, met hulp van dj-collega’s, een beetje oefenen met platen mixen. Dat vond ik zo leuk dat ik me op een doordeweekse avond voor de leeuwen heb laten gooien. Daarna ben ik nooit meer gestopt.

Waar komt de naam DJ Mike Fire vandaan?

Ik heet Michael Vervuurt. Mijn Chinese sterrenbeeld is vuurdraak. Als je me kent, dan weet je dat ik iets met volle overgave doe when I am at it.

Wie zijn jouw muzikale helden? Door wie/wat ben je muziek gaan maken?

Michael Jackson is toch wel de drijfveer van mijn muzikale ontwikkeling. Thuis hoorde ik veel soul uit de jaren 60 en 70. Mijn oudere neven waren de basis van mijn smaak die begon bij James Brown en Public Enemy. In mijn eigen zoektocht ontdekte ik onder andere Tribe Called Quest, De La Soul, Dr Dre en de Wu-Tang Clan. Maar dus ook Queen, Prince, Daft Punk, The Doors, de Talking Heads, Lenny Kravitz en de Dire Straits. En ook blues en jazz. Het uitgaansleven bracht me bij de liefde voor house in iconische clubs als de It, Escape, Mazzo en Roxy in Amsterdam. Er is te veel goede muziek om al mijn helden de eer te geven die ze verdienen. Mijn liefde voor verschillende stijlen was een solide basis voor een beroep waarover ik toen nooit nadacht. Muziek was er gewoon, niet over nadenken, lekker dansen!

DJ Mike Fire boeken

Hoe lang draai je al als dj?

Het was 2001 toen ik mijn eerste plaatjes opzette, dus al zeventien jaar.

Welke stijlen draai je graag?

Als ik zelf de klant ben dan voornamelijk hiphop, funk, disco, dancehall en house. Als professional haal ik de grootste voldoening uit onvergetelijke herinneringen creëren. Mijn smaak is heel breed, dus binnen dat spectrum draai ik het liefst waar ik voel dat behoefte aan is.

Hoe stel je de nummers samen?

Bij voorkeur heb ik contact met de klant om een indruk te krijgen van de persoon en/of het evenement. Op basis daarvan maak ik een selectie van nummers waarvan ik denk dat ze passen. Maar dan nog kom ik meestal met een lege bladzijde, die ik pas beschrijf met de energie die ik krijg van de dansvloer. Het zijn moderne tijden, dus ik heb altijd genoeg muziek bij me om te kunnen schakelen waar nodig.

Kunnen mensen jou ook in combinatie met andere artiesten boeken?

Graag zelfs. Live muzikanten geven altijd een extra boost aan de sfeer, waardoor mijn werk makkelijker en nog leuker wordt.

Draai je door heel Nederland en ook daarbuiten?

Hoewel ik wel degelijk een aantal keer per jaar in het buitenland draai, ligt de focus momenteel in Nederland. Mijn stijl is universeel, dus wat dat betreft ben ik niet gebonden aan landsgrenzen.

Hoe vaak treed je gemiddeld per jaar op?

Goede vraag. Een stuk of honderd keer denk ik. Naast dj ben ik ook werkzaam als hiit-trainer; hiit is high intensity interval (bij The Bootcamp Club en High Studios) en fotograaf (www.michaelvervuurt.nl). Entertainen is mijn vak.

Op wat voor feesten/evenementen draai je zoal?

Mijn specialiteiten zijn bedrijfsevenementen en privéfeesten, zoals bruiloften.

Met wie heb je onder andere opgetreden?

Met The Tour, POPGUNNN, the Rich and Famous en DJ Miss Brown.

Wat was het gaafste evenement waar je hebt gedraaid?

Mijn zelf georganiseerde feesten, daaruit haal ik nog extra voldoening, omdat het niet alleen gaat om mijn dj-set, maar om de volledige ervaring van de avond.

Heb je nog plannen voor de toekomst?

Ja, mijn focus ligt op festivals toevoegen aan mijn klantenbestand. Daarin zit namelijk de uitdaging om een dj-set tot in de puntjes voor te bereiden. Dat is een hele andere kunst dan aanvoelen waar behoefte aan is en erop inspelen. Om het leven spannend te houden, is het lekker om jezelf steeds weer opnieuw uit te vinden. Het doel blijft natuurlijk altijd hetzelfde: FEEST!

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over DJ Mike Fire.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

 

Coverband Trots in de spotlight

We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat coverband Trots in de spotlight. Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring, met verrassende nummers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Een optreden van Trots betekent meezingen, dansen, feesten, springen en genieten van een band die muziek maakt met veel 4 stemmige zang.

Kunnen jullie je in het kort voorstellen?

Wij zijn Trots! We maken van elk optreden een onvergetelijke feest met veel nieuwe nummers, afgewisseld met klassiekers. Altijd vol hits en up-to-date! Het publiek krijgt geen tijd om pauze te nemen en dansen, springen, genieten en zingen mee. Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, Kensington, Ed Sheeran, Nielson, Robin Thicke, Pharell, Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Michael Jackson, Robbie Williams, Doe maar, Bob Marley en meer…

Hoe is de groep ontstaan?

De band is een tijd terug ontstaan als schoolband. Eerst speelden we alleen maar Nederlandse covers. Na een tijd eigen werk te hebben gemaakt, is de huidige vorm van de band ontstaan (een coverband, red.) waarmee we nu al jaren de podia van Nederland onveilig maken. Met het eigen werk hebben we overigens in de Mega Top 100 gestaan, toffe optredens gedaan bij radiostations zoals 3FM en waren we te zien op MTV en TMF.

Waar komt de naam Trots vandaan?

De naam is ooit verzonnen toen de band Nederlandstalige nummers speelde. Omdat de naam zo mooi past bij ons als band hebben we deze gehouden en gebruiken we die nog steeds!

Wie zijn jullie muzikale helden? Door wie/wat zijn jullie muziek gaan maken?

Onze bandleden hebben heel verschillende muzikale helden. Van de Foo Fighters tot John Mayer en van The Beatles tot Bruno Mars. Dat maakt ook dat we ons fijn voelen bij heel veel verschillende muzieksoorten en we alles samen kunnen spelen.

Hoe lang bestaat Trots?

De band bestaat ondertussen al zo’n twintig jaar. Maar wel in verschillende bezettingen en vormen, we veranderen continu en met de tijd mee.

Welke muziekstijlen spelen jullie?

We spelen een mix van rock en pop, met vooral veel nieuwe nummers. We houden er niet van om heel lang hetzelfde te spelen, dus we vernieuwen continue. Dat houdt het fris voor het publiek en de band.

Hoe stellen jullie de repertoirelijst samen?

Voor een optreden stellen we een speellijst op. We voelen echter aan hoe het publiek op ons optreden en onze nummers reageert en passen daar het optreden op aan. Zo zorgen we er altijd voor dat de avond een topfeest wordt!

Coverband Trots spotlight optreden

Kunnen mensen jullie ook in combinatie met andere artiesten (bijvoorbeeld dj’s) boeken?

Trots is te boeken met een hele toffe dj! Naast dat Bart drumt in onze band, is hij onze dj. Hij heeft veel ervaring op grote en kleine podia. Bart is een allround dj die overal in te zetten is.

Spelen jullie door heel Nederland en ook daarbuiten?

We spelen door heel Nederland. Ook treden we op in het buitenland en zouden we dat graag nog meer willen doen in de toekomst!

Hoe vaak treden jullie gemiddeld per jaar op?

We treden al jaren tussen de vijftig en zeventig keer per jaar op; meerdere keren per week. Met name in de zomer is het altijd heerlijk druk en erg tof om dit werk te doen!

Op wat voor feesten/evenementen spelen jullie zoal?

Door onze bezetting van vier personen zijn we op allerlei gelegenheden inzetbaar. Uiteraard worden we erg blij van de buitenoptredens en feesttenten waar we spelen, maar ook op de kleinere feesten zorgen we er altijd voor dat het een topfeest wordt!

Met wie heb jullie onder andere opgetreden?

Met name in onze eerste Nederlandstalige jaren hebben we met alle grote bands van Nederland het podium gedeeld, zoals De Dijk, BLØF, Kane, Van Dik Hout, etc..

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld of waar jullie de beste herinneringen aan hebben?

We spelen zo vaak dat het best lastig is om te kiezen. Een bijzondere en leuke avond is wel de Koningsnacht op de Platte Stenenbrug in Alkmaar, omdat het zo dichtbij huis is. Ook dit jaar staan we er weer en gaan we er wederom een onvergetelijk feest van maken.

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst met Trots?

Een mooie zomer vol leuke optreden staat weer voor de deur. Dan gaan we keihard knallen en er alles uit halen! Na de zomer gaan we opnieuw aan de slag om foto’s en een toffe video te maken, we zijn continue bezig met de band om te blijven vernieuwen.

Coverband Trots boeken spotlight optreden

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband Trots.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

 

Twisted Soul in de spotlight

We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat Twisted Soul in de spotlight. Haarlems Conservatoriumstudenten Frederieke Kroone en Jahja Telussa vormen samen het zang/gitaar easy-listening duo. Hun repertoire en de uitvoering daarvan is de perfecte combinatie tussen een hele goede coverband en gezellige achtergrondmuziek.

Kunnen jullie je in maximaal vijf zinnen voorstellen?

Wij zijn Frederieke Kroone en Jahja Telussa. Samen vormen wij easy-listening duo Twisted Soul: een goed gemetseld, maar bescheiden muurtje van geluid. Ons repertoire bestaat uit pop en soul van toen en nu. En alles spelen we met onze eigen funky, bluesy of jazzy benadering.

Hoe is de groep ontstaan?

Wij hebben elkaar vijf jaar geleden leren kennen op het Conservatorium in Haarlem. Het klikte meteen vanaf de eerste noten die we samen speelden.

Waar komt de naam Twisted Soul vandaan?

Haha, die hebben we dankzij mijn moeder! Ik (Frederieke) ben super slecht in namen verzinnen, dus toen zij hiermee kwam was ik heel blij! Soul staat voor onze achtergrond en manier van spelen. En Twisted staat voor de speelse manier waarop we de liedjes benaderen.

Wie zijn jullie muzikale helden? Door wie/wat zijn jullie muziek gaan maken?

Ik (Frederieke) ben opgegroeid in de theaterwereld. Daar ontstond de droom om zelf ook ooit op het podium te staan. Jahja haalt zijn inspiratie uit de oude Molukse muziek en soulartiesten, zoals Robert Glasper.

Hoe lang bestaat Twisted Soul?

Onder deze naam werken we zo’n drie jaar, denk ik. Maar daarvoor speelden we ook al jaren als duo.

Welke muziekstijlen spelen jullie?

Pop/soul/r&b.

Hoe stellen jullie de repertoirelijst samen?

We zoeken een mix tussen een toegankelijk, herkenbaar repertoire en muziek van onbekendere artiesten waar we zelf veel naar luisteren.

Kunnen mensen jullie ook in combinatie met andere artiesten, zoals dj’s boeken?

We kunnen uitbreiden met vocalisten of met een extra instrumentalist (bijv. piano of percussie).

Spelen jullie door heel Nederland en ook daarbuiten?

Jazeker! We hebben ooit opgetreden op de Nederlandse Ambassade in Marokko.

Coverband Trots spotlight optreden

Hoe vaak treden jullie gemiddeld per jaar op?

We doen zo’n dertig tot veertig optredens per jaar. En elk jaar groeit dit aantal weer. Jippie!

Op wat voor feesten/evenementen spelen jullie zoal?

Borrels, congressen, bedrijfsfeestje en openingen. Ook treden wij op bij bruiloften. Eigenlijk (bijna) alles wat op ons pad komt, pakken we aan.

Met wie heb jullie onder andere opgetreden?

Jahja stond met onder andere Ali B en Brownie Dutch op het podium. Daarnaast is hij tegenwoordig vaste gitarist van de band Beethoven. Ik (Frederieke) zingt in de bands Liptease en Traudes. Daarnaast verzorg ik regelmatig de backingvocals bij artiesten als Berget Lewis, Dwight Dissels en Shirma Rouse.

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld?

Het optreden op Koningsdag op de Nederlandse Ambassade in Marokko!

Hebben jullie plannen voor de toekomst met Twisted Soul?

Nog meer goede muziek blijven maken en delen! En o ja, we willen graag een mooie nieuwe eigen website!

En heb je zelf nog iets wat je graag met ons (de lezers) wilt delen?

Kom een keer bij een optreden kijken van ons, want dat is natuurlijk nog veel leuker dan al die mooie praatjes! 😛

Coverband Trots spotlight optreden

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over Twisted Soul.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

 

Coverband THE RICH AND FAMOUS in de spotlight

Elke week zetten wij één van onze artiesten in de spotlight. We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat coverband THE RICH AND FAMOUS in de spotlight. De bandleden bestaan uit professionele musici die grote projecten achter hun naam hebben staan en onder andere het podium deelden met artiesten als Kenny B, Mr Probz, Van Velzen, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé.

Hoe lang bestaat de coverband THE RICH AND FAMOUS?

Gitarist Wouter: We bestaan sinds 2013.

Hoe is de groep ontstaan?

Zangeres Lienke: De twee Wouters van de band waren al jaren bevriend en hadden na het avontuur van Wouter Vink bij The Voice (TVOH) het idee om samen een coverband te beginnen.

Wouter: We kregen na The Voice of Holland de kans om een cd op te nemen met Wouter Vink zijn solonummers. Tijdens onze live optredens met live-band vulden we de set vaak aan met coverhits en van daaruit is de coverband THE RICH AND FAMOUS ontstaan.

Hoe lang kennen jullie elkaar?

Lienke: Ik ken jou, Wouter al sinds 2009. Dat is bijna 10 jaar.

Wouter: Wow. En dan te bedenken dat Wouter Vink en ik elkaar al bijna 20 jaar kennen.

Waar komt de naam THE RICH AND FAMOUS vandaan?

Wouter: Ik was op zoek naar een naam die zowel luxe als exclusiviteit uitstraalt. Toen ik bij toeval op de radio het nummer “Lifestyle of the rich & famous” van Good Charlotte hoorde wist ik het. Met deze naam is het meteen duidelijk dat je een exclusieve en stijlvolle band hebt geboekt, die na heeft gedacht over kledingstijl, uitstraling en de show.

Lienke: Onze professionele muzikanten zijn rijk aan ervaringen door het jarenlange spelen in het topsegment van de Nederlandse muziekmarkt en hebben al enige bekendheid vergaard bij acts zoals Kenny B, Og3ne, Xander de Buisonjé en Marco Borsato.

Wouter: De deelname aan The Voice of Holland van Wouter Vink in 2012 en de daarbij vluchtige opkomende bekendheid inspireerde ons om een coverband te beginnen en deze de naam THE RICH AND FAMOUS te geven.

Welke muziekstijlen spelen jullie?

Lienke: Van alles: dance classics, pop/rock, Nederlandstalig, hip-hop, soul en muziek uit de 90’s, zoals Backstreet Boys, Spice Girls en happy hardcore. Kortom: Muziek van toen en nu en voor ieder wat wils.

Spelen jullie door heel Nederland?

Wouter: Ja, we spelen door heel Nederland. Zo reizen we dit jaar onder andere af naar Roermond, CHIO Rotterdam, de TT in Assen en alles wat ertussen in ligt.

Lienke: Oh ja, en we spelen ook op de Nijmeegse Vierdaagse. Lekker dicht bij huis voor mij!

Spelen jullie ook in het buitenland?

Wouter: Jazeker! En dat vinden we altijd machtig mooi! We hebben in ieder geval al gespeeld in het land dat onze naam eer aan doet, namelijk: LUXEmburg en dit jaar staat sowieso België op de planning. We vinden het uiteraard niet erg om ook een stukje verder te reizen. Bij voorkeur naar een zonnig oord natuurlijk!

Lienke: Een skigebied vind ik anders ook niet vervelend hoor.

Coverband the rich and famous Wereld Muziek Concours Kerkrade

Op wat voor feesten/evenementen spelen jullie zoal?

Lienke: Verschillende evenementen zoals bedrijfsfeesten, festivals en huwelijksfeesten, maar we hebben ook weleens gespeeld op een sjiek verjaardagsfeest in een gigantische tuin in Laren met zwembad en mini-bar.

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld?

Wouter: Het eerste waar ik aan moet denken was het WMC (Wereld Muziek Concours) in Kerkrade. Iedereen had daar zo’n zin in een feest!

Lienke: Ik kan mij nog goed het Volksfeest in Havelte herinneren. Het publiek kwam daar met een rubberboot, waar zanger Wouter Vink in was gesprongen en al zingend over het publiek werd gedragen. Hilarisch!

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst met de band?

Wouter: We willen groeien in het verder perfectioneren van onze show en het concept. Sinds 2017 zijn we exclusief te boeken bij Artist Capitol. Mede hierdoor zien wij een verdubbeling van het aantal optredens ten aanzien van het jaar ervoor en nu streven we ernaar deze groei door te zetten.

Lienke: Op ons verlanglijstje staat toch echt wel een buitenlands tripje naar een ver warm land. Lijkt ons geweldig!

Wouter: Ik zou graag op grote luxe events, zoals het LXRY event in Amsterdam willen spelen. Oh ja; en dat we dan allemaal met een Lamborghini naar het optreden kunnen rijden.

Lienke: Ja…, en beroemd worden met de band want dan zijn we pas echt Rich and FAMOUS. Hahahaha.

The Rich and Famous Cover promo

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband THE RICH AND FAMOUS.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

 

Coverband O’nine in de spotlight

Foto’s: Irene Witpaard.

Elke week zetten wij één van onze artiesten in de spotlight. We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat coverband O’nine in de spotlight. Vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van elk evenement een TOP-feest te maken! De bekendste en leukste hits van de afgelopen 30 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij niemand stil kan blijven staan.

Hoe lang bestaat coverband O’nine

O’nine is begin 2009 begonnen in de huidige formatie en bestaat inmiddels dus bijna 10 jaar!

Hoe is de groep ontstaan?

De drummer, zanger en gitarist spelen al sinds hun middelbare schooltijd samen. Na wat omzwervingen met verschillende muzikanten is in 2009 de band compleet gemaakt met de komst van de huidige toetsenist en bassist.

Waar komt de naam O’Nine vandaan?

Het zou mooi zijn als we hier een super rock ‘n roll verhaal konden vertellen over het ontstaan van de naam, maar helaas… O’nine speelt sinds 2009 samen, oftewel ‘09, oftewel op z’n Engels: O’nine. Het kan zo simpel zijn!

We hebben nog wel eens getwijfeld om de naam te veranderen naar Oh Nein, maar dan hadden we ook Deutsche schlagers moeten gaan spelen!

Wie zijn grote inspiraties voor jullie en waarom?

Dat wordt een heel lang lijstje als je kijkt naar de inspiratiebronnen van de bandleden. Elke muzikant bij O’nine heeft een andere voorkeur qua muziek en dus ook inspiratie. Pop, (hard)rock, blues, funk, disco en zelfs een vleugje country. Maar misschien is dat ook wel het geheim van O’nine… Door al die verschillende smaken bij elkaar te gooien ontstaat er een wel héél smakelijke en moddervette sound die je niet zo vaak hoort!

Kunnen mensen jullie ook in combinatie met andere artiesten (bijv dj’s) boeken?

Uiteraard! Wij worden vaak geboekt in combinatie met een dj om zo de muzikale invulling van een evenement helemaal in te vullen en op elkaar te laten aansluiten.

Welke muziekstijlen spelen jullie?

O’nine speelt een stevige mix van de aller-lekkerste pop- en rockhits van de afgelopen decennia. Van Avicii naar de Backstreet Boys naar Kings of Leon tot ZZ Top en alles wat daar tussen zit, gebracht met een bak energie en heel veel lol. Ons motto is: ‘íedereen moet álles (her)kennen!’. En al deze nummers worden natuurlijk geserveerd met het onmiskenbare O’nine-sausje: strak, vet en swingend!

Spelen jullie door heel Nederland? Spelen jullie ook in het buitenland?

Inmiddels zeker! Als jonge band zijn we begonnen op schoolfeestjes, toen kleine kroegen in de Leidse regio voor een krat pils, toen voor het eerst tijdens Leidens Ontzet en vervolgens ging het maar door naar de grotere feesten tijdens Koningsdag, Bevrijdingsdag, tentfeesten, dorspfeesten etc. Inmiddels spelen we door heel Nederland. Voor ons een jongensdroom die is uitgekomen en nog steeds mooier wordt!

We spelen ook graag in het buitenland, daar ontstaan de prachtigste verhalen. De band heeft meerdere jaren gespeeld tijdens de F1 in Spa (België) en ook Duitsland heeft inmiddels kennis mogen maken met O’nine! Oh Jawohl!

Coverband O'nine zingen optreden

Op wat voor feesten/evenementen treed je zoal op?

Echt van alles dus! Van bruiloften tot tentfeesten tot echtscheidingen, noem maar op! Een ding hebben alle evenementen gemeen: Het dak gaat eraf!

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld?

Dat is dan toch wel tijdens Koningsdag op de Koornbeursbrug in Leiden. Je staat daar op een brug en kijkt uit op een zee van 5000 man die he-le-maal uit hun dak gaan. Dat went nooit.

Of anders misschien ons jubileumconcert in 2017? Toen we 7,5 jaar bestonden hebben we een klein verjaardagsfeestje gegeven in de popzaal Gebr. de Nobel in Leiden. Wat begon als het idee voor een feestje in de kleine zaal eindigde in een stijf uitverkochte grote zaal (800 man). Dat zóveel mensen speciaal voor jou een kaartje kopen voelt toch ook wel heel bijzonder!

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst met de band?

We willen graag op nog meer plekken in binnen- en buitenland een feestje komen bouwen. We zijn continue bezig met het verbeteren van de show en nog meer vette tracks te zoeken. Ook een optreden in een wintersportoord is iets wat nog op ons verlanglijstje staat.

Optreden coverband O'nine

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband O’nine.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

 

MC & vocalist Astrid Kunst in de spotlight

Elke week zetten wij één van onze artiesten in de spotlight. We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat mc & vocalist Astrid Kunst in de spotlight. Astrid Kunst is één van Nederlands meest veelzijdige zangeressen die met haar krachtige stem & energieke performance elke show naar the next level brengt.

Hoe lang treed je op als MC/vocalist Astrid Kunst?

Als MC vocalist Astrid Kunst ben ik (pas) een jaar of drie geleden officieel begonnen. Dit in aanvulling op het zingen in allerlei verschillende bands, wat ik eigenlijk van jongs af aan doe. Op m’n 17e begon ik aan m’n studie Zang op het Conservatorium van Amsterdam. Dat is tegelijkertijd het echte begin van m’n zangcarrière geweest. Inmiddels zijn we toch al zo’n 13 jaar verder!!

Hoe ben je begonnen?

Als klein meisje was ik volgens mij al niet zo heel goed ’stil’ te krijgen; ik was (en ben nog steeds!!) een ontzettende kletsmajoor die duidelijk hield van zingen! M’n ouders hebben me al op jonge leeftijd bij een koor gebracht en op m’n 9e mocht ik daarnaast nog een muziekinstrument uitkiezen. Ik heb toen voor de gitaar gekozen, en leerde mezelf op die manier instrumentaal te begeleiden, waardoor ik de smaak van het zingen nog meer te pakken kreeg. Een klein meisje met een grote gitaar, zo stond ik regelmatig op menig buurtfeest, in kleine cafe’s en op de koninginnedag vrijmarkten te spelen.

Vanaf m’n 11e ben ik in bandjes gaan spelen, want ik helemaal het einde vond. Van de Kunstbende tot aan de Grote Prijs van NL; zingen, optreden, songs schrijven en samen opnemen in de studio. Met alle leden van m’n eerste bandje uit Veendam ben ik uiteindelijk zelfs (jaren later) op het Conservatorium beland! Vanaf daar begon iedereen iets meer z’n eigen pad te vinden, en ben ik naast het zingen in bands ook veel studiowerk (jingles & commercials) gaan doen.

Vervolgens heb ik in m’n afstudeerjaar meegedaan aan het Programma Rock Nation, waar de band STEREO uit voortkwam. Dit was een ontzettend leuke tijd, waarin ik heel erg veel toffe shows heb mogen spelen en we allemaal veel ervaring hebben opgedaan. Daarna heb ik me met de band Join the Cavalry (Utrecht) een tijdje meer in de rockscene begeven en zing ik tegenwoordig met heel veel plezier bij de Mashup band POPGUNNN.

Kunnen mensen jou ook in combinatie met andere artiesten (bijv dj’s) boeken?

Jazeker, dat kan. Ik werk als zangeres/MC graag op basis van improvisatie en ben daardoor erg flexibel in het werken met (onbekende) anderen.

Astrid Kunst CO2 Gunn

Met wie heb je onder andere opgetreden?

Uhmmm, haha, ja dan besef je je opeens dat je dat overzicht in de loop van de jaren dus een beetje bent kwijt geraakt! Bij de Folie Douce in Val Thorens werk ik in elk geval samen met veel verschillende DJ’s, en heb ik heel soms zelfs het geluk om het podium te mogen delen met special guests als mister Seal ‘Kiss from a Rose’! Dat was wel een hoogtepuntje voor me.

Bij welke muziekstijlen voel je het meest thuis?

Ik ben nogal een duizendpoot en hou niet zo van in hokjes plaatsten (het gevoel te moeten kiezen), maar ik voel me absoluut goed thuis in de Pop, Rock, Dance & Singer Songwriter hoek.

Treed je op door heel Nederland?

Ja, ik speel met POPGUNNN veel in het oosten en het zuiden van het land, met een enkele uitschieter richting het noorden. Als mc/vocalist speel ik voornamelijk in de randstad.

Treed je ook op in het buitenland?

Ja, absoluut! Naast de wintermaanden die ik zingend in Frankrijk doorbreng, speel ik ook in de zomer steeds vaker in het buitenland. Het zingen als mc/vocalist heeft absoluut een internationale boost aan m’n carrière gegeven!

Op wat voor feesten/evenementen treed je zoal op?

Dat verschilt enorm. De laatste tijd word ik veelal geboekt voor privé evenementen, dat verschilt van een bruiloft in Brazilië tot een naturisten Beachclub in Frankrijk, tot een voetbaltoernooi van een hechte vriendenclub in België. Daarnaast zijn er ook corporate events, clubs en/of party collectieven die me boeken voor hun feesten. Deze diversiteit vind ik fantastisch! Eigenlijk is het elke keer best wel weer een verrassing waar ik terecht kom.

Wat was het gaafste evenement waar je hebt opgetreden?

Ik vond de trip naar Brazilië voor een show op een bruiloft toch wel één van de hoogtepunten denk ik. Je wordt letterlijk ingevlogen naar de andere kant van de wereld, waar je vervolgens mag zingen/optreden voor ontzettend lieve gastvrije mensen. Als het feest op z’n kop staat, besef ik het dat ‘dat’ m’n werk is. Ik krijg dan een heel gelukkige glimlach op mijn gezicht. En het mooiste van alles is; ik mag deze zomer zelfs opnieuw die kant op voor een bruiloft van een bevriend stel!

Heb je nog plannen voor de toekomst?

Ik richt me voor nu volop op het MC-en, spelen met POPGUNNN, m’n studiowerk en al het reizen dat daar bij komt kijken. Nu genieten van de mooie ervaringen & avonturen die ik daardoor beleef is denk ik het allerbelangrijkste!

Ik voel ergens wel dat ik in de toekomst wellicht weer meer eigen muziek zou willen schrijven en/of uitbrengen. Daar kom ik door het vele reizen nu eigenlijk nauwelijks tot niet aan toe, dat mis ik soms een beetje. Hoe m’n carrière zich verder ontwikkelt en welke plannen m’n hoofd ‘along the way’ verzint, laat ik verder stiekem heel graag op z’n natuurlijke beloop. Dat heeft me tot dusver ook tot hier gebracht en daar voel ik me heel tevreden bij!

Astrid Kunst La Folie Douce Val Thorens

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over artiest Astrid Kunst.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

Coverband POPGUNNN in de spotlight

Elke week zetten wij één van onze artiesten in de spotlight. We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat coverband POPGUNNN in de spotlight. Alleen de allervetste dance, rock en hiphop tracks knallen live door de speakers zodra deze band het podium betreedt. Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay-Z en The Prodigy tot de 90’s classics van 2Unlimited en Peter Andre.

Hoe lang bestaat de coverband POPGUNNN?

De band is in 2013 uit de startblokken vertrokken en bestaat dus inmiddels vijf jaar. Met de nodige bandwisselingen in de eerste jaren is er sinds 2014 een vaste formatie.

Hoe is de groep ontstaan?

De drummer en de bassist van de band hadden in 2010 het idee om een echte festivalband te beginnen die alleen de vetste dance, rock en hiphop tracks in mash ups en als remix ten gehore brengt. Het idee was vooral om een band te beginnen die net even anders is dan alle andere coverbands in Nederland. Dit concept hebben wij veel moeten bijschaven door de jaren heen, maar we hebben de juiste vorm gevonden en dat zien we nu ook terug in de aanvragen.

Waar komt de naam POPGUNNN vandaan?

Daar is wel een aardige brainstormsessie aan gewijd. Een nieuwe naam voor een band verzinnen is altijd lastig. Zeker als je beseft dat veel namen (en dus ook vaak de URL’s) al in gebruik zijn. De naam is uiteindelijk een samenvoeging geworden van de woorden ‘pop’ en ‘gun’ die op een lange lijst van kernwoorden stonden. De reden dat wij voor driemaal een ‘n’ hebben gekozen in de naam heeft te maken met de online vindbaarheid en het geeft de naam iets aparts.

Coverband POPGUNNN optreden gitaar

Wie zijn grote inspiraties voor jullie en waarom?

Er zijn veel bands en muzikanten die ons inspireren. Dat is per muzikant binnen de band verschillend. Als band halen wij inspiratie uit DJ’s From Mars, de live show van Bruno Mars, de energie van bands als ‘Limp Bizkit’ en ‘Rage Against The Machine’ en de pompende rauwe sound van ‘Knife Party’ en ‘The Bloody Beatroots’.

Kunnen mensen jullie ook in combinatie met andere artiesten (bijv dj’s) boeken?

Omdat wij meestal worden geboekt voor één knalset van zestig of negentig minuten maken wij vaak onderdeel uit van een grotere programmering. Zelf vinden wij het te gek om met de mannen van Funky Risotto op te treden. Deze combinatie moet je zeker boeken als de tent echt helemaal naar de gallemiezen mag.

Welke muziekstijlen spelen jullie?

Dance, rock en hiphop, maar weet wel dat wij een rock nummer graag als een dance nummer spelen en andersom. We verrassen graag met dikke mash ups of een eigen gemaakte remix. ‘Killing in the Name of’ van ‘Rage Against The Machine’ gaat bij ons moeiteloos samen met ‘Breathe’ van ‘The Prodigy’ en ‘Bangarang’ van ‘Skrillex’.

Spelen jullie door heel het land?

We beginnen het jaar standaard in Val Thorens in Frankrijk waar wij ook dit jaar twee keer een week te zien en te horen zijn. In de zomer pakken we graag het festivalseizoen in Nederland mee en spelen dan ook door heel Nederland. Tussendoor zijn er nog optredens in België en Duitsland en dit jaar staat ook een optreden in Dubai in de agenda.

Op wat voor feesten/evenementen spelen jullie zoal?

Voornamelijk festivals, clubs, feesttenten en andere openbare evenementen. Als het van begin tot eind mag knallen, spelen wij er graag. We hebben ook al op een aantal grote bedrijfsevenementen gestaan met relatief jong personeel. Voor bruiloften en kleinschalige evenementen zijn wij niet te boeken.

Met wie hebben jullie onder andere opgetreden?

Wij hebben met heel veel artiesten het podium gedeeld, maar de meest memorabele momenten waren toch wel de optredens met de wereldberoemde 90’s act 2Unlimited. Van 2013 tot 2016 waren wij de vaste begeleidingsband van Ray en Anita. Wij gaven de hits van 2Unlimited met onze rauwe live sound een hele nieuwe dimensie. In deze jaren traden wij onder andere op in ‘Sportpaleis Antwerpen’, op het Malieveld in Den-Haag tijdens Bevrijdingsfestival, in het Goffertpark in Nijmegen en vele 90’s festivals waaronder twee in Finland. Die 90’s festivals zijn echt hilarisch omdat je alle bekendheden uit de jaren ’90 tegen het lijf loopt, Vanilla Ice, Dr Alban, DJ Agostino, Real2Real, 2 Brothers on the 4th Floor en Scooter.

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld?

Dat zijn er wel meerdere, maar voor ons zijn de optredens waar het publiek samen met ons helemaal tot het gaatje gaat de leukste. In ‘Club Malaysia’ in Val Thorens gaat het standaard helemaal los en ook in Leiden tijdens ‘Leidens Ontzet’ is het altijd feest. Dit jaar staan we ook op ‘Paaspop’ en daar kijken wij erg naar uit.

Coverband POPGUNNN optreden CO2 Gun

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst met de band?

Nog veel meer optredens in het buitenland. Er is niets leuker dan verzamelen op Schiphol wetende dat je weer een paar dagen samen in het buitenland gaat doorbrengen. Maar ook in Nederland staan er nog een aantal festivals op de wish list waaronder ‘Concert At Sea’, ‘Zwarte Cross’, ‘Solar’ en natuurlijk ‘Lowlands’!

Heb je zelf nog iets wat je graag met ons (de lezers) wilt delen?

  • Onze zanger Alex koopt alle mogelijke gadgets die worden uitgebracht en gebruikt ze dan vervolgens niet.
  • Onze zangeres Astrid heeft de beste sixpack van de hele band en hoeft er niets voor te doen.
  • Onze toetsenist Yono krijgt met z’n lange haar verreweg de meeste aandacht van de dames. Wij snappen het niet.
  • Onze drummer Erik wordt niet gesponsord door Supra en draagt in het dagelijks leven geen witte wife beater.
  • Onze gitarist Dominick kan ook ongelofelijk goed zingen en traint alleen z’n biceps.
  • Onze bassist maakt alle backingtracks van POPGUNNN en verlaat de band ieder jaar voor Vietnam.
  • Wij werken met drie te gekke technici die iedere show weer zorgen voor een dikke sound.
  • Wij zijn heel bij met onze special effects leverancier Love4Lasers die iedere show zorgt voor de gruwelijke lasershow, CO2, stage flames en confetti.
  • Op verzoek spelen wij ook een set die alleen uit de beste 90’s hits bestaat.

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband POPGUNNN.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

DJ Miss Brown in de spotlight

Elke week zetten wij één van onze artiesten in de spotlight. We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat DJ Miss Brown in de spotlight. DJ Miss Brown is één van de beste allround dj’s van Nederland. Met haar vrolijke verschijning, brede kennis van muziek en gevoel voor het entertainen van publiek is zij de beste keuze om je feest naar ‘the next level’ te brengen! Met grote regelmaat staat zij samen met live muzikanten als een zanger(es), percussionist, saxofonist en trompettist op het podium.

Hoe lang treed je op als DJ Miss Brown?

Al sinds 2000.

Hoe ben je begonnen?

Ik ging na een afterparty bij ‘Dansen bij Jansen’, waar ik destijds hoofdbarkeepster was, de dj booth in. Ik was meteen verliefd op alle platen in de kast. Prince had toen nog een afro (!) en Michael Jackson was nog donker en schattig afgebeeld op zo’n vinylplaat, geweldig vond ik dat! Een collega-dj Lexus legde me uit wat de linker- en rechterspeler was (ja, toen nog met de Technics 1200 SL’s) and a new DJ was born. Toen mijn geliefde collega Jord a.k.a. DJ Celsius / Jord Knox (RIP) op de dinsdagen stopte, nam ik zijn avonden over en the rest is history. Voordat ik het wist ging ik fulltime draaien en deed ik nooit meer wat anders. Ik heb letterlijk m’n diploma in m’n zak gepropt en ben toen doorgeracet naar m’n dj-klus met een band voor een bruiloft. Soms vergeet ik nog dat ik hostess was op een boot, barkeepster in een club, stage liep, studeerde en ook nog eens ’s nachts draaide, totdat ik er in geloofde dat ik rond kon komen als ‘alleen’ dj. Je had me moeten zien op de fiets met m’n krat voor en achter vol platen. Ik heb me een hernia getild aan die mooie krengen.

Kan ik jou ook in combinatie met andere artiesten boeken?

Uiteraard!

DJ Miss Brown optreden draaien

Welke muziekstijlen draai je als DJ?

Van soul tot disco en van r&b tot house – uiteraard ook lekkere top 40 tracks en wat hitjes uit de jaren 80 en 90. Bijna alle stijlen, maar geen hardstyle, carnaval of vage ‘shizzle’, het moet wel leuk en stijlvol blijven! Maar begrijp me niet verkeerd; ik ben niet vies van ‘een Hazesje’ op z’n tijd. Alles is afhankelijk van de sfeer, je publiek en hoe hard de muziek mag/kan staan.

Wie zijn grote inspiraties voor jou en waarom?

Mijn grootste inspiraties zijn Prince, Marvin Gaye, Stevie Wonder, Donnie Hathaway, George Michael en Michael Jackson. Hun muziek raakt me en de meeste tracks zitten zo mega goed in elkaar! En wie kan zich niet de nummers ‘Beat it’, ‘Freedom’, ‘Supersition’ of ‘Purple rain’ nog herinneren? Als het gaat over de artiesten van nu, word ik erg blij van Beyonce. Zij is een soort vernieuwde samenvatting van Tina, Aretha en Diana. Mooie hardwerkende vrouw en ze heeft ook nog eens een fantastische stem; heerlijk!

Speel je door heel het land?

Ik draai door heel Nederland en ook in het buitenland.

Op wat voor feesten/evenementen draai je zoal?

Ik draai op veel bruiloften, hotelborrels en bedrijfsfeesten. Daarnaast treed ik voor het contrast op bij clubevents en eigen feesten.

Wat was het gaafste evenement waar je heb gespeeld?

Op het dakterras van een superchique hotel in Genève met een hele goede trompettist (bekend in Ibiza). Ibiza was ook gaaf en Barcelona samen met The Tour staat ook in mijn top 3.

Heb je nog plannen voor de toekomst?

Ik wil graag weer muziek produceren, mijn mixen uploaden, mijn eigen radioshow hosten en goede dj’s inplannen op gave locaties.

Heb je zelf nog iets wat je graag met ons (de lezers) wilt delen?

Kom gezellig een keer langs tijdens een openbaar event waar ik bijvoorbeeld met een van de Artist Capitol-artiesten sta en geniet lekker mee van de positieve vibes!

DJ Miss Brown boeken

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over DJ Miss Brown.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.

Coverband The Brat Pack in de spotlight

Elke week zetten wij één van onze artiesten in de spotlight. We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat coverband The Brat Pack in de spotlight. Een jonge band met een schat aan ervaring en een frisse uitstraling die ieder klein- of grootschalig bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of studentenfeest op z’n kop zet.

Hoe lang bestaat de band?

Sinds augustus 2013.

Hoe is de band ontstaan?

Ik, Louise Akkermans, heb de band opgericht vanuit de urgentie om lekkere muziek te maken met toffe muzikanten, zonder gebruik te maken van backingtracks. What you hear, is what we play! We wilden in eerste instantie niet de meest voor de hand liggende nummers spelen en hadden een setlist gevuld met soul en old skool rock ’n roll. Maar het bleek dat het beter werkt om liedjes te spelen die allemaal bekend zijn bij het publiek. Hierop hebben we ons repertoire aangepast, zonder concessies te doen aan onze unieke setlist en verrassende arrangementen.

Waar komt de naam The Brat Pack vandaan?

Geïnspireerd door Sinatra’s ‘Rat Pack’; De officiële vertaling van een ‘brat’ is eigenlijk een verwend mormel. Verwend zijn we niet, maar we zijn on stage best een beetje deugnieten – in a good way! En evenals bij the Rat Pack spat bij ons het speelplezier en de professionaliteit er vanaf en we zijn toegewijd om bij elke gig er een te gek feest van te maken!

Ik vind het mooi dat als de muzikanten coverband gigs doen, ze dan het allerliefst met The Brat Pack spelen. Dit vanwege de muzikaliteit van onze band, het gave repertoire, de kwaliteit van de muzikanten en de enorme lol en no-nonsens vibe die we met z’n allen hebben en uitstralen. Daar ben ik trots op!

Welke muziekstijlen spelen jullie?

Pop (breedste zin van het woord), Soul, Rock, en een vleugje Rock ’n Roll.

Spelen jullie door heel Nederland?

Jazeker!

Spelen jullie ook in het buitenland?

Absoluut! In België weten ze ons sowieso te vinden, maar we hebben in 2015 ook in Oman opgetreden.

Op wat voor feesten/evenementen spelen jullie zoal?

Op privéfeestjes – zoals verjaardagen en huwelijken – maar ook bedrijfsfeestjes en festivals.

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld?

Dat moet tot nu toe de gig in Oman zijn: heerlijk spelen in een lekker warm land met een awesome afterparty! De dag erna konden we lekker bijkomen in het zwembad.

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst met de band?

We willen zoveel mogelijk spelen en ons publiek enthousiasmeren!

Heb je zelf nog iets wat je graag met ons (de lezers) wilt delen?

De muzikanten uit The Brat Pack spelen met de top van Nederland. Ik vind het mooi dat als de muzikanten coverband gigs doen, ze dan het allerliefst met The Brat Pack spelen. Dit vanwege de muzikaliteit van onze band, het gave repertoire, de kwaliteit van de muzikanten en de enorme lol en no-nonsens vibe die we met z’n allen hebben en uitstralen. Daar ben ik trots op!

Coverband The Brat Pack optreden boeken

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband The Brat Pack.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.