Coverband O’nine nu exclusief te boeken

Coverband O’nine nu exclusief te boeken

01 maart 2018,   By ,   0 Comments

O’nine is vanaf maart 2018 exclusief te boeken bij Artist Capitol. De coverband bestaat uit vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van elk evenement een TOPFEEST te maken! Stilstaan is geen optie wanneer deze band alleen de bekendste en leukste hits van de afgelopen 30 jaar speelt.

Over O’nine

O’nine is een van de meest veelbelovende allround coverbands van dit moment! Vijf jonge honden met tonnen energie, klaar om van jouw evenement een TOP-feest te maken! De bekendste en leukste hits van de afgelopen 30 jaar komen voorbij in een wervelende show waarbij niemand stil kan blijven staan. Met inmiddels meer dan 300 optredens in de afgelopen jaren heeft O’nine bewezen een van de vetste en energiekste coverbands van dit moment te zijn. Kermissen, dorpsfeesten, tentfeesten, bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en echtscheidingen ontkomen niet aan de moddervette covers van deze heren.

Coverband O'nine tekenmoment exclusief @ Artist Capitol

O’nine boeken?

Artist Capitol is het artiestenbureau waar je de beste coverbands, dj’s en top acts kunt boeken. Wil je O’nine direct boeken? Bel dan +31(0)20 261 6006.

Lees ook:

 

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband O’nine.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.