POPGUNNN naar Dubai

POPGUNNN naar Dubai

21 maart 2018,   By ,   0 Comments

POPGUNNN is wederom geboekt voor een show in Dubai. De zeskoppige band zal aankomend weekend de allervetste dance, rock en hiphop tracks door de speakers laten knallen tijdens Lock, Stock & Barrels Barsha Heights tweejarig jubileum.

POPGUNNN trad afgelopen 2 februari op in Lock, Stock & Barrel JBR tijdens het Lip Smacking Music festival in Dubai. Wegens groot succes is de energieke coverband weer door het merk geboekt voor een optreden in Dubai in een van hun clubs. Deze keer ter gelegenheid van het tweejarig bestaan van Lock, Stock & Barrels Barsha Heights. En omdat dit jubileum groots gevierd zal gaan worden, is POPGUNNN geboekt als afsluiter van een nu al legendarische avond.

Mocht je toevallig in Dubai zijn… kom dan zeker ff een drankje doen met de band!

Om alvast in de sfeer te komen hieronder een sfeerimpressie van het vorige bezoek van de band aan Dubai:

 

 

Over POPGUNNN

POPGUNNN is in 2015 vertrokken uit de startblokken en is inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90’s act ‘2Unlimited’ was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerdere 90’s Festivals in Scandinavië.

Klik hier voor meer informatie over POPGUNNN of neem contact met ons op.

Lees ook:

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband O’nine.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.