Zuidpool Winterborrel: Coverband The Tour

Zuidpool Winterborrel: Coverband The Tour

07 februari 2018,   By ,   0 Comments
Zin om de heupjes los te gooien? Op vrijdag 16 februari wordt er voor de tweede keer een Winterborrel georganiseerd bij Zuidpool (winterlocatie strandzuid) in Amsterdam. Deze keer zal coverband The Tour daar optreden. Dat wordt flink de sneeuwklokjes buiten zetten met je vrienden en collega’s!

 

De meest geboekte allround coverband van Nederland, The Tour, zorgt er met flitsende hits van de jaren ’90 tot nu voor dat gegarandeerd de voetjes van de vloer gaan. Naast dit kekke live optreden zorgen dj’s voor wat hitte op de dansvloer.

Bodempje leggen van tevoren? Ook daarvoor ben je bij Zuidpool aan het goede adres. Voordat het feest losbarst, serveren zij een tweegangendiner. Tickets voor het diner dienen vooraf aangeschaft te worden. Goed om te weten: met deze ticket kan je gratis de Winterborrel betreden!

The Tour

The Tour is al meer dan tien jaar een van de beste coverbands van Nederland. Met meer dan 1.200 optredens in binnen- en buitenland heeft deze band een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd.

De grootste hits van de jaren ’90 tot nu knallen uit de speakers en volgen elkaar in een rap tempo op. Met bijna tweehonderd hits in het repertoire is The Tour een echte allround hitmachine én zorgt de band voor een feest der herkenning!

Klik hier voor meer informatie over The Tour of neem contact met ons op.

Ticket scoren? Klik dan hier. Tip: wees er als de wiedeweerga bij. De vorige editie was binnen no time uitverkocht!

DATUM EN TIJD
vr, 16 feb. 2018, 17:00 – za, 17 feb. 2018, 01:00 CET

LOCATIE
Zuidpool
22 Europaplein
1078 GZ Amsterdam