The Rich and Famous op de OceanDiva New Year edition

The Rich and Famous op de OceanDiva New Year edition

05 januari 2018,   By ,   0 Comments
The Rich and Famous luidt het nieuwe jaar in op de OCEANDIVA in Amsterdam. Op 12 januari 2018 organiseert OCEANDIVA namelijk de ONZEBORREL New Year edition. Dus alle partygangers die na de jaarwisseling nog lang niet klaar zijn met het inluiden van 2018: laat je feestelijke outfit maar uit de kast!

OceanDiva New Year edition

Met livemuziek van The Rich and Famous, ijskoude prosecco en lekkere hapjes brengt de OCEANDIVA jouw nieuwjaarsborrel naar een next level! Trommel je vrienden, familie en collega’s op en kom samen met The Rich and Famous al varend het glas heffen op het nieuwe jaar!

Kaartjes kunnen gekocht worden via de website van ONZEBORREL: http://onzeborrel.nl/

The Rich and Famous

The Rich and Famous is een energieke, aantrekkelijke en professionele coverband bestaande uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht- en geluidsteam.

Zanger Wouter Vink kreeg bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland en won vele harten door zijn stem en uitstraling. Zangeres Lynn Stephans is een prachtige verschijning met een onuitputtelijk dosis energie en een fenomenale stem.

De bandleden bestaan uit professionele musici die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium deelden met artiesten als Kenny B, Mr Probz, Van Velzen, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé en vele anderen.

De band brengt een onvermoeibare afwisselende show met onder andere de allernieuwste hits, dance classics, NL-talig, dance, rock en de beste songs uit de 90’s.

Klik hier voor meer informatie over The Rich and Famous of neem contact met ons op.

OCEANDIVA ONZEBORREL New Year edition