Coverband The Brat Pack in de spotlight

Coverband The Brat Pack in de spotlight

04 januari 2018,   By ,   0 Comments

Elke week zetten wij één van onze artiesten in de spotlight. We geven je graag een kijkje achter de schermen en laten je zo kennismaken met onze acts. Deze week staat coverband The Brat Pack in de spotlight. Een jonge band met een schat aan ervaring en een frisse uitstraling die ieder klein- of grootschalig bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of studentenfeest op z’n kop zet.

Hoe lang bestaat de band?

Sinds augustus 2013.

Hoe is de band ontstaan?

Ik, Louise Akkermans, heb de band opgericht vanuit de urgentie om lekkere muziek te maken met toffe muzikanten, zonder gebruik te maken van backingtracks. What you hear, is what we play! We wilden in eerste instantie niet de meest voor de hand liggende nummers spelen en hadden een setlist gevuld met soul en old skool rock ’n roll. Maar het bleek dat het beter werkt om liedjes te spelen die allemaal bekend zijn bij het publiek. Hierop hebben we ons repertoire aangepast, zonder concessies te doen aan onze unieke setlist en verrassende arrangementen.

Waar komt de naam The Brat Pack vandaan?

Geïnspireerd door Sinatra’s ‘Rat Pack’; De officiële vertaling van een ‘brat’ is eigenlijk een verwend mormel. Verwend zijn we niet, maar we zijn on stage best een beetje deugnieten – in a good way! En evenals bij the Rat Pack spat bij ons het speelplezier en de professionaliteit er vanaf en we zijn toegewijd om bij elke gig er een te gek feest van te maken!

Ik vind het mooi dat als de muzikanten coverband gigs doen, ze dan het allerliefst met The Brat Pack spelen. Dit vanwege de muzikaliteit van onze band, het gave repertoire, de kwaliteit van de muzikanten en de enorme lol en no-nonsens vibe die we met z’n allen hebben en uitstralen. Daar ben ik trots op!

Welke muziekstijlen spelen jullie?

Pop (breedste zin van het woord), Soul, Rock, en een vleugje Rock ’n Roll.

Spelen jullie door heel Nederland?

Jazeker!

Spelen jullie ook in het buitenland?

Absoluut! In België weten ze ons sowieso te vinden, maar we hebben in 2015 ook in Oman opgetreden.

Op wat voor feesten/evenementen spelen jullie zoal?

Op privéfeestjes – zoals verjaardagen en huwelijken – maar ook bedrijfsfeestjes en festivals.

Wat was het gaafste evenement waar jullie hebben gespeeld?

Dat moet tot nu toe de gig in Oman zijn: heerlijk spelen in een lekker warm land met een awesome afterparty! De dag erna konden we lekker bijkomen in het zwembad.

Hebben jullie nog plannen voor de toekomst met de band?

We willen zoveel mogelijk spelen en ons publiek enthousiasmeren!

Heb je zelf nog iets wat je graag met ons (de lezers) wilt delen?

De muzikanten uit The Brat Pack spelen met de top van Nederland. Ik vind het mooi dat als de muzikanten coverband gigs doen, ze dan het allerliefst met The Brat Pack spelen. Dit vanwege de muzikaliteit van onze band, het gave repertoire, de kwaliteit van de muzikanten en de enorme lol en no-nonsens vibe die we met z’n allen hebben en uitstralen. Daar ben ik trots op!

Coverband The Brat Pack optreden boeken

 

Bekijk al onze artiesten en boek degenen die het beste aansluit bij jouw wensen. Weet je niet welke artiest het meest geschikt is voor jouw feest of evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Klik hier voor meer informatie over coverband The Brat Pack.

Het boeken van bijvoorbeeld een coverband of dj is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Artist Capitol.