EMERSION - Analyse & conception

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Al onze live muzikanten zijn professioneel en leveren gegarandeerd kwaliteit bij hun optredens. Artist Capitol werkt alleen met jonge top live muzikanten, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Omdat wij met een professioneel team van live muzikanten werken, kunnen wij 100% tevredenheid garanderen. 

EMERSION - Analyse & conception

TECHNIEK

Is op de gewenste locatie niet alle nodige techniek aanwezig? Geen probleem, wij verzorgen de dj-apparatuur, een stijlvolle dj-booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Wij denken graag met je mee welke set-up het beste aansluit bij jouw wensen en de feestlocatie.

EMERSION - Analyse & conception

JOUW WENSEN STAAN CENTRAAL

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met jouw wensen. Je krijgt bij de boeking de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers wel én niet gewenst zijn, hoe je de opbouw van de avond graag wilt zien en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans.

EMERSION - Analyse & conception

LEUKE UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

e kunt de show uitbreiden naar jouw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer, een dj of een volledige band. Wat dacht je van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende percussionist!