Mindy And The Good Vibes Society

FACTS

BEZETTING: 9 personen
GENRE: Pop, Rock, Dance
SPEELTIJD: 3 x 45 minuten
OPTIONEEL: Allround DJ
PRIJSINDICATIE: Vanaf € 3.095,00

OVER MINDY AND THE GOOD VIBES

Maak kennis met ‘Mindy And The Good Vibes Society’, een showband die repertoire van toen (Tina Turner, Otis Redding), maar ook van nu (Bruno Mars, Meghan Trainor) speelt. Deze band met zeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen! Waan je op een feest waar heren in prachtige pakken gekleed gaan en dames hun mooiste jurk aan getrokken hebben. De drankjes vloeien rijkelijk, er wordt volop gedanst en op ’t stijlvolle podium maakt een 9-mans dansband de avond compleet met heerlijke livenuziek.

Op het show podium staat zangeres Mindy met haar betoverende stem met aan haar zijde een blazerssectie en achtergrondzangeres die moeiteloos een dansje meedoen. Dit alles ondersteund door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie.

Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark, vinden nog steeds inspiratie uit oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij ‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken.

Een optreden van ‘Mindy and The Good Vibes Society’ betekent dansen met een onuitputtelijke hoeveelheid energie. Zij voorzien uw feest niet alleen van muziek, maar creeēen een prachtig vintage feest dat het publiek nog lang zal bijblijven.

// MINDY & THE GOOD VIBES SOCIETY IS OOK TE BOEKEN MET EEN ALLROUND DJ EN IN EEN AKOESTISCHE SETTING. INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

BEKIJK OOK EENS DEZE ARTIESTEN: