EMERSION - Analyse & conception

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Al onze MC’s zijn professioneel en leveren gegarandeerd kwaliteit bij hun optredens. Artist Capitol werkt alleen met jonge top MC’s, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden festivals, feesten en bedrijfsevenementen. Omdat wij met een professioneel team van MC’s werken, kunnen wij 100% tevredenheid garanderen. 

EMERSION - Analyse & conception

TECHNIEK

Is op de gewenste locatie niet alle nodige techniek aanwezig? Geen probleem, wij verzorgen alle apparatuur, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Wij denken graag met je mee welke set-up het beste aansluit bij jouw wensen en de feestlocatie.

EMERSION - Analyse & conception

JOUW WENSEN STAAN CENTRAAL

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met jouw wensen. Je krijgt bij de boeking de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers wel én niet gewenst zijn, hoe je de opbouw van de avond graag wilt zien en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. 

EMERSION - Analyse & conception

LEUKE UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

Je kunt bij ons de MC’s ook i.c.m. een DJ boeken. Je kunt de show uitbreiden naar jouw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan één of meerdere live muzikanten die met de dj meespeelt. Wat dacht je van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist of een opzwepende percussionist!