The Grand Affair

FACTS

BEZETTING: 5 personen
GENRE: Classics
SPEELTIJD: 3 x 45 minuten of 2 x 60 minuten
OPTIONEEL: Allround DJ
PRIJSINDICATIE: Vanaf € 3.995,00

OVER THE GRAND AFFAIR

Poets de dansschoenen op, trek je fijnste dansjurk aan en swing de Charleston als Coco Chanel! The Grand Affair is het smokey pianoconcept dat op iedere locatie naar jou toe komt. Parkeer de T-Ford voor de deur en betreed een Chicago look-a-like pianobar in de tijd van het meest ritmische decennium van de vorige eeuw: the Roaring Twenties!

Als stralend middelpunt bespeelt miss Lola Parker, gastvrouw en ‘femme fatale’ bij gelegenheid, met gouden vocalen de dansvloer. Smeer je keel aan de bar bij de zingende bartender mister Charles Lindbergh en kies een muzikale cocktail van zijn interactieve muziekmenukaart. Op verzoek wordt het volledig repertoire, met nummers van toen én nu, live gespeeld.

The Grand Affair swingt, flirt, speelt met flair en betovert het publiek met de typerende, charismatische Grand Affair groove. Samen met pianist James Mckay en mister William Jennings achter de drums zoekt The Grand Affair letterlijk alle hoeken van de dansvloer op!

De kostuums van de cast, de intimiteit van de bar en het gedecoreerde podium geven dit concept een bijzonder huiselijke sfeer. The Grand Affair speelt niet alleen vóór het publiek: iedereen danst en maakt deel uit van deze glamoureuze American act.

Een beweeglijk concept, waarbij geen dansvloer ongeschonden blijft. Perfect voor een avond in stijl. You are cordially invited!

// THE GRAND AFFAIR IS OOK TE BOEKEN IN COMBINATIE MET EEN ALLROUND DJ. INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

BEKIJK OOK EENS DEZE ARTIESTEN: