Coverband Noah

FACTS

BEZETTING: 6 personen
GENRE: Pop, Rock, Dance
SPEELTIJD: 3 x 45 minuten
OPTIONEEL: Allround DJ
PRIJSINDICATIE: Vanaf € 2.395,00

OVER COVERBAND NOAH

Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. Coverband NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan.

NOAH is een 6-koppige band die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar op het podium ook voor genoeg spektakel en interactie zorgt. Bij NOAH dus geen meelopende tapes en geen voorgekauwde setlijsten. Een bewuste keuze. Hierdoor kan NOAH namelijk moeiteloos inspelen op het publiek en is geen optreden hetzelfde!

Velen die zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 16 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST! En met meer dan 1350 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

// COVERBAND NOAH IS OOK TE BOEKEN MET EEN ALLROUND DJ. INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

BEKIJK OOK EENS DEZE ARTIESTEN: